Bemutatkozás

Cégünk, a SABOTOX Kft. 2007-ben alakult, és immár évtizedes tapasztalattal büszkélkedhet a professzionális kártevő-mentesítés és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások terén.

Fő tevékenységi körünk a vegyszeres rágcsálóirtás és rovarirtás, valamint profilunkba tartozik a terménygázosítás és üres raktárak, silók fertőtlenítése, madarak és más egyéb másodlagos kártevők elleni védekezés. Természetesen rendelkezünk a szükséges kártevőirtó tevékenységi engedéllyel. Cégünk képviseleti tagja a Magyar Egészségügyi Gázmesterek Egyesületének.

Székhely és telephelyek

A SABOTOX Kft. központja, valamint telephelye Szigetváron található. Az egész ország területén vállalunk munkákat.

Szakembereink

Vállalatunk minőségi szolgáltatást nyújt, mind a rágcsálóirtás, mind a rovarirtás fertőtlenítés, valamint az ehhez kapcsolódó tevékenységek terén. A közel 10 éves szakmai múlt, és a kitűnő szakember gárda a biztosíték rá, hogy az általunk végzett munkák professzionális eszközökkel és anyagokkal, szakszerűen és hatékonyan kerülnek kivitelezésre.

Az SABOTOX Kft.-nél a szolgáltatási területnek megfelelő szakmai végzettségű, tapasztalt szakemberek dolgoznak, felsőfokú végzettségű egészségügyi gázmesterek irányítása alatt. 

Minőségirányítás

Cégünk kártevőirtó szakvállalatként működik, szolgáltatásainkat elsősorban vállalatoknak és intézményeknek nyújtjuk. A legkorszerűbb technológiát – amely magába foglalja az Európai Unióban elfogadott IPM (Integrált Kártevőirtási Technológia) eszközeit és módszereit – alkalmazzuk munkavégzésünk során. Az élelmiszeripari területeken pedig a HACCP (Élelmiszer Biztonság) által előírt követelményeknek megfelelő rendszerrel dolgozunk.

A vállalat folyamatosan beszerzi a legkorszerűbb gépeket, alkalmazza a legújabb irtószereket és technológiákat. A külföldi szakirodalom folyamatos figyelésével lépést tud tartani a világon megjelenő újdonságokkal. Ezeket a hazai viszonyokra adaptálva megfelelő módon a gyakorlatban ki is próbálja és alkalmazza.

Egyéb információk

Vállalatunk munkavégzése során kizárólag a „Johan Béla” Országos Epidermiológiai Központ Dezinszekciós és Deratizációs osztálya által kiadott „Tájékoztató az engedélyezett irtószerekről és az egészségügyi kártevok elleni védekezés szakmai irányelveiről” című szakkönyvben engedélyezett irtószereket használja fel, amely ebben a szakmában kötelező.
 
Technológiai leírással rendelkezünk a rovarirtásra és rágcsálóirtásra vonatkozóan, emellett biztonsági adatlapot adunk a felhasznált irtószerekről. Partnereinknek írásos balesetvédelmi tájékoztatást nyújtunk.

Üzletpolitikánk

A vállalat üzletpolitikáját a minőségi szolgáltatás nyújtása, a korszerű, környezetbarát technológia és nem utolsó sorban korrekt, etikus piaci magatartás határozza meg. A fentiek együttesen arra inspirálják a céget, hogy példamutató magatartást és magas szintű szakmai szolgáltatást nyújtson a kártevőirtás terén. A minőségi munkára ma már egyre nagyobb az igény, amit a vevőkörünk folyamatos bővülése is jelez. A SABOTOX Kft. nem átmenetileg akar egy problémát megoldani, hanem hosszú távon kívánjuk fenntartani a Megrendelők igényeihez igazított megfelelő, kártevőmentes környezetet.